Καφέ - Σνακ Μπαρ

Το Σνακ Μπαρ βρίσκεται στην είσοδο του συγκροτήματος Prime Studios, κάτω από μια μεγάλη πέργκολα. Λειτουργεί κατά την διάρκεια της ημέρας και προσφέρει καφέ, ποτά, μια ποικιλία από σνακ και ελαφριά γεύματα. Είναι ιδανικό για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ σας μετά από μια βουτιά στην παραλία.

 DSC 0564 DSC 0588

 

 images   krem   club  ice caff

 

 Υποδομές

Το κάθε διαμέρισμα του Prime παρέχει:

 Διαμονή

 DSC 0501 DSC 0075 DSC 0533
 

 

Το PRIME διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα, πεντάκλινα και εξάκλινα δώμάτια και μονόχωρα και δίχωρα studios που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 10 άτομα.

Κάθε νεο ανακαινισμένο δωμάτιο διαθέτει αυτόνομο μπαλκόνι  με τέντα  25 τετραγωνικών μέτρων πάνω στο κύμα  με πραγματικά υπέροχη θέα προς τη θάλασσα του ιονίου, ή για την ακρίβεια πάνω στη θάλασσα!

Επίσης η σουίτα σοφίτα είναι το μεγαλύτερο δωμάτιο, σε ένα επίπεδο, που διαθέτει το Prime. Από το μπαλκονάκι του, η πανοραμική θέα στο ανοιχτό πέλαγος, σας ταξιδεύει. Πολύ άνετο με πολυτελή έπιπλα,  καναπέ και τραπέζι φαγητού

Ο εξωτερικός χώρος έχει διαμορφωθεί έτσι ωστε να δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να χαλαρώσει σε οποιοδήποτε σημείο  απολαμβάνοντας το πρωϊνό του είτε το βραδινό ποτό του.

 

**Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια